3 oct. 2010

egoism

Toata lumea le-a vazut!unii s-au bucurat, altii s-au entuziasmat! unui au ramas indiferenti , poate ca altii s-au enervat...pe mine m-a intrigat, m-au facut sa simt cu intrega fiinta nedreptatea, strambatatea, hidosenia lumii in care traim.
Nu stiu daca ati intuit despre ce vrobesc si nici nu vreau sa va pun sa ghiciti; este vorba despre panourile frumos asezate in tot felul de locuri intens populate si foarte vizibile, in toate cartierele si in toate sectoarele orasului nostru drag - Bucuresti. Este vorba despre acele panouri care anunta cu mare mandrie ca parcul sau cladirea a fost amenjata de primarul cartierului respectiv.
Nimic mai neadevarat. Nimic mai ilustrator pentru egoismul si eroarea in care functioneaza alesii poporului in rolul de administratori si spatiului si serviciilor pentru viata buna.
Ei isi permit aceasta pentru ca stiu ca oamenii pe car eii reprezinta accepta aceasta eroare, ori chiar nici nu isi dau seama de falsitatea mesajului.
Corect ar fi ca acele panouri s anu existe, pentru ca rolul administratiei locale este tocmai acesta, nu face nimic in plus, nu face nimic eroic, nu face decat sa-si faca treaba.
Judecata de valoare a unui primar este facuta de fiecare persoana in parte in momentul alegerilor. In rest, EI TREBUIE SA-SI FACA TREABA! fara cheltueli suplimentare , fara laude inutile, fara campanie electorala permanenta care oboseste si este de prost gust, fara sa isi adauge numele pe niste realizari care nu-i apartin ...