21 mai 2007

INVITATIE

Prieteni dragi,

imi doresc ca acest loc virtual sa fie un loc de intalnire de suflet, este casa mea ... virtuala in care va invit, pe toti cei care va considerati a-mi fi prieteni, sa intrati.

este un spatiu de meditatie, de reflectare, un punct de pornire catre explorarea interioara a fiecaruia, o provocare pentru a fi mai deschisi, mai calzi, mai frumosi, mai creativi, mai plini de viata si de speranta.

ceea ce doresc sa postez aici sunt fie gandurile sau trairile mele speciale, fie gandurile altora pe care si eu le impartasesc si care pot reprezenta motive de explorare a profunzimilor sufletesti si pentru voi.

ceea ce astept de la voi este sa raspundeti, daca simtiti acest lucru, in aceeasi maniera calda, deschisa, optimista si cat mai incarcata de savoarea experientei proprii.

imi place sa traiesc fiecare moment din viata si caut ca aceste momente sa fie cat mai lungi...

stiu ca fara prieteni lumea pare fara sens, dar si ca nu exista om care sa poata spune ca nu are cel putin un prieten; si mai stiu ca atunci cand ma gandesc la acest gen de relatii ma gandesc la calitatea ei si nu la cantitate.

acum va doresc lectura placuta si experiente cat mai frumoase

"...Daca vii, de pilda, pe la ora patru dupa-amiaza eu inca de la ora trei am sa incep sa fiu fericita." Micul Print, A. de Saint Exupery